Web de l'escola

Pàgina web de l'escola: WEB

Al blog de l'escola podràs trobar activitats online, vídeos, fitxes imprimibles, activitats jClic i tot el necessari per aprendre d'una manera diferent i divertida.
Necessites informació sobre el centre, vols vore les fotos de les excursions, de les activitats que fem durant el curs i els vídeos dels actes acadèmics? ho trobaràs tot a la nostra pàgina web.
Accedix a les activitats dels distints cicles i especialitats.

dilluns, 30 de gener del 2012

Símbols de la pau

El Guernica, símbol de la pau

Imagine

Dia de la pau

Dia de la pau

El Dia Escolar de la No-violència i la Pau (o el seu acrònim DENIP), conegut també com a Dia Mundial o Internacional de la No-violència i la Pau, fou fundat l'any 1964 pel poeta i educador mallorquí Llorenç Vidal Vidal, i és una iniciativa d'Educació No-violenta i Pacificadora, difosa internacionalment.
Es practica a escoles de tot el món, els dies 30 de gener i propers (aniversari de la mort de Mahatma Gandhi). Als països amb calendaris escolars propis de l'hemisferi sud, pot commemorar-se el 30 de març i dies immediats.
El DENIP propugna una educació permanent en i per a la concòrdia, la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no-violència i la pau. El seu missatge bàsic diu: "Amor universal, No-violència i Pau. L'Amor universal és millor que l'egoisme, la No-violència és millor que la violència i la Pau és millor que la guerra".